Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

                                   avilla@avillasiofok.hu   +36704661123

Covid-19 Vendégtájékoztató

Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Thanhoffer Villa nyitva tart.

A körülmények megváltoztak, de mi hatalmas szeretettel és odafigyeléssel, a korábbiaknál is szigorúbb biztonsági intézkedések mellett várunk Vendégeinket!

 

Óvintézkedéseinket az alábbiakban olvasható Health Care Codex tartalmazza, továbbá kérjük szépen, hogy tájékozódjon az aktuális érvényben lévő kormányzati korlátozásokról a „Covid-19” menüpont alatt.

Köszönjük figyelmét és együttműködését.

Belföldi vendégekre vonatkozó szabályozás: Szállodánkba való bejelentkezés feltétele a védettségi igazolvány bemutatása. Kérjük ezt a személyi igazolványa kíséretében mutassa fel recepciós kollégánknak.

Az igazolványok bemutatása a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően kötelező. Amennyiben a bejelentkező nem adja azt át ellenőrzésre, akkor az érvényes jogszabályok értelmében bejelentkezését meg kell tagadnunk. Kizárólag az eredeti védettségi igazolványt tudjuk elfogadni, annak fénymásolata, vagy más bemutatási módja (pl. fotón) nem érvényes.

Az aktuális magyar kormányzati szabályozás értelmében azon külföldi állampolgárok léphetnek be Magyarország területére:

  • akik állandó, vagy 90 napon túli magyarországi tartózkodási engedéllyel rendelkeznek (az előbbiek esetében a családtagok is beléphetnek)
  • akik itt dolgozó sportolók vagy sportszakemberek,
  • akik magyarországi kulturális intézmények foglalkoztatottjai,
  • akik teherforgalmat bonyolító szállítmányozók,
  • akik hivatalos látogatáson lévő személyek,
  • illetve mindazok, akik igazolni tudják, hogy az elmúlt fél évben átestek a COVID-19 betegségen.

Korlátlan a belépés külföldről az alábbiak szerint:

10 / B. § (1) Ha a Magyarországra való belépés üzleti vagy gazdasági tevékenység, amelynek tényét egy nem magyar állampolgár hitelt érdemlően bizonyít Magyarország területére történő belépéskor. Ebben az esetben Magyarország területére korlátozás nélkül bejöhet.

  • Az utazás üzleti jellegét hitelt érdemlően bizonyítani szükséges ezen IGAZOLÁS kitöltésével.

 A kulturális eseményekre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a sporteseményekre:

  • A Magyarországon megrendezett nemzetközi sportesemények és kulturális események nézői csak akkor léphetnek be az országba, ha negatív PCR-teszt eredményük mellett jegyük is van az eseményre és egészségügyi vizsgálatnak vetik alá magukat. Ezenkívül a belépéstől számított 72 órán belül kötelesek elhagyni az országot. Az egy Schengeni tagállamban, valamint az Amerikai Egyesült Államokban vagy Kanadában készült PCR-tesztet elfogadják, amelynek eredményeit magyar vagy angol nyelvű dokumentum igazol. / 422/2020, amely szeptember 5-én lépett hatályba. (IX. 4.) határozat /

Ezek a szabályok rövid időn belül változhatnak, ezért kérjük, figyelje a Kormány weboldalát és kövesse az itt megosztott, a naprakész magyar kormányzati rendeletekkel kapcsolatos információinkat.

 

Üdvözlettel

Avilla Siofok Thanhoffer

HEALTH CARE CODEX

AVilla Siofok Thanhoffer részletes COVID-19 működési protokollja

Utoljára felülvizsgálva: 
2021. május 14.

Az alábbi óvintézkedések a változó kormányzati rendelkezések vagy a körülmények függvényében módosulnak.